Menu
Корзина

Розбирання, дефектування, збірка головки блоку циліндрів ГАЗ-53

Розбирання, дефектування, збірка головки блоку циліндрів ГАЗ-53
Розбирання, дефектування, збірка головки блоку циліндрів ГАЗ-53

Розбирання, дефектування, збірка головки блоку циліндрів ГАЗ-53 в Запоріжжі

Замовити розбирання, дефектування, збірку головки блоку циліндрів ГАЗ-53 Ви можете в компанії ТОВ «МАЗ-МТЗ сервіс Україна».

Кваліфіковані досвідчені майстри проведуть послугу, яка передбачає повне розбирання деталі з наступним оглядом та проведенням відновлювальних робіт, якщо це економічно доцільно. У разі необхідності, буде проведена заміна запчастин, що вийшли з ладу, на нові.

Щоб замовити послугу по розбиранню, дефектуванню, збірці ГБЦ ГАЗ-53, зв'яжіться з менеджерами за телефонами, які вказані на сайті або оформіть заявку через форму зворотнього зв'язку. Всі роботи проводяться на ремонтній базі компанії, куди Ви можете відправити запчастини Новою Поштою, Делівері, Інтайм, Нічним Експресом. Роботи проводяться на сучасному обладнанні з застосуванням нових оригінальних запчастин.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: У продажу
  • Артикул: 11227
0.00грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.