Menu
Корзина

Перевірка колінчастого валу Д-260 на тріщини

Перевірка колінчастого валу Д-260 на тріщини
Перевірка колінчастого валу Д-260 на тріщини

Перевірка колінчастого валу Д-260 на тріщини в Запоріжжі в МАЗ-МТЗ сервіс Україна

Наявність тріщин на колінчастому валі є одним з найбільш небезпечних дефектів, так як може призвести до зміни геометрії валу та виведення з ладу сполучених деталей двигуна. Тріщини будь-якого розміру і локації не підлягають ремонту. На ремонтній базі компанії "МАЗ-МТЗ сервіс Україна" досвідчені майстри проведуть діагностику колінчастого валу на наявність тріщин якісно і в обумовлені строки.

Не економте на перевірці коленвалу, так як ремонт двигуна обійдеться значно дорожче.

Компанія МАЗ-МТЗ сервіс Україна надає послугу з перевірки колінчастого вала Д-260 на наявність тріщин та мікротріщин, використовуючи сучасні методи та обладнання, які дозволяють виявити дефекти за мінімальний час. Замовляйте послугу за телефонами, що вказані на сайті або через форму зворотнього зв'язку. Роботи проводяться на базі компанії, можливе виїздне обслуговування. Ви також можете переслати деталь в компанію, скориставшись послугами кур'єрських служб.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: У продажу
  • Артикул: 10279
0.00грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.