У лісо- та торфозаготівельній галузі активно використовують сучасні машини, які дозволяють проводити необхідні роботи швидко та якісно.

Придбати спецтехніку білоруського холдингу Амкодор можна в компанії МАЗ-МТЗ сервіс Україна, яка є дилером заводу-виробника.

В категорії Торфо ті лісозаготівля нашого інтернет магазину представлені такі види машин, призначені для валки лісу; транспортування повалених дерев, хлистів, сортиментів; прибирання та навантаження торфу та інших робіт:

  • Харвестери
  • Форвардери
  • Трелювальні тягачі
  • Лісонавантажувачі та навантажувачі торфу

Форвардери Амкодор

Спецтехніка цієї групи призначена для збору, навантаження та транспортування круглих лісоматеріалів, а також для виконання вантажно-розвантажувальних робіт, операцій сортування та складування деревини.

Амкодор 2631 вантажопідйомністю 9 тонн перевозить до 10 м3 лісоматеріалів на відстань понад 5 км без перегріву двигуна на швидкості до 28 км/год.

Амкодор 2641 може транспортувати на відстань до 5 км вантаж близько 7,7 т об'ємом до 9 м3; додатково можна встановлювати ланцюги протиковзання, які дозволять спецтехніці пересуватися по заболоченій місцевості та сніговому покриву.

Амкодор 2661-01 при вантажопідйомності в 12 тонн, здатний перевозити до 14 м3 лісоматеріалів; завдяки гідромеханічній трансмісії форвардер може пересуватися з максимальною швидкістю 28 км/год своїм ходом; передпусковий підігрівач двигуна EBERSPEHER дозволяє запускати силовий агрегат за низьких температур; додатково можуть встановлюватися гусениці та ланцюги протиковзання.

Амкодор 2662, 2662-01. Вантажопідйомність форвардерів становить 14 тонн, а можливість перевозити за один рейс лісоматеріали – до 16 м3; машини можуть розвивати швидкість до 28 км/год; запуск двигуна при мінусових температурах полегшує передпусковий обігрівач EBERSPEHER (Німеччина); 2662-01 обладнується переднім відвалом; для покращення прохідності спецтехніки рекомендується додатково встановлювати ланцюги протиковзання та гусениці.

Амкодор 2682-01 має вантажопідйомність 15 тонн і здатна за один рейс перевозити до 17 м3. Восьмиколісне базове шасі підвищує прохідність машини, а додаткове встановлення гусениць та ланцюгів протиковзання дозволяє експлуатувати форвардер в умовах заболоченої місцевості та по сніговому покриву.

Харвестери Амкодор

Спецмашини призначені для валки дерев, обрізки сучків, розкряжування хлистів на сортименти, в компанії МАЗ-МТЗ сервіс Україна представлені такими моделями:

Амкодор 2531, експлуатується в парі з форвардером АМКОДОР 2631, застосовується для рубки, догляду при вирощуванні лісу. Харвестерна головка KESLA 18RH забезпечує максимальний діаметр дерева, що спилюється, до 450 мм.

Амкодор 2541 може використовуватися не тільки при проведенні рубок під час догляду за лісом, але і на суцільних рубках, на сухих і мерзлих ділянках лісосіки. В наявності система MOTOMIT IT для обліку заготівлі, харвестерна головка Kesla Foresteri 20RH з можливістю спила дерев діаметром до 540 мм, автономний передпусковий підігрівач силового агрегату EBERSPEHER (Німеччина).

Амкодор 2551 оснащується вбудованою системою MOTOMIT IT (Фінляндія) для обліку заготівлі, харвестерною головкою Kesla Foresteri 25RH, яка дозволяє спилювати дерева діаметром до 670 мм.

Трелювальні тягачі Амкодор

Також можно придбати тягачі трелювальні Амкодор 2242В, Амкодор 2243, Амкодор 2243В, які застосовують для підготовки вантажних майданчиків, штабелювання хлистів, вирівнювання комлів. Дані колісні моделі, на відміну від гусеничних, не пошкоджують покрив під час виконання робіт, а також не потребують додаткової техніки транспортування.

Лісонавантажувачі Амкодор

Універсальні фронтальні лісонавантажувачі Амкодор 352, Амкодор 352Л, Амкодор 352Л-01, Амкодор 352Л-02 використовуються для навантаження/розвантаження круглих лісоматеріалів на транспортні засоби та в штабелі. В базовій комплектації навантажувачі обладнуються стандартною або подовженою стрілою. Швидкозмінні робочі органи, які можуть бути додатково встановлені, розширюють сферу застосування спецтехніки цього сегмента. Гідравлічний пристрій для зміни робочих органів забезпечує швидку та просту зміну обладнання.

Спецтехніка для торфозаготівлі Амкодор

Для збирання та навантаження торфу Ви можете купити навантажувачі торфу. Амкодор 342Р, 342Р-01 з подовженою або стандартною стрілою, звичайним ковшем або ковшем зі збільшеною висотою розвантаження. Спецтехніка має широкопрофільні шини наднизького тиску, які забезпечують її роботу на ґрунтах з дуже низькою несучою здатністю.

Машина для збирання фрезерного торфу АМКОДОР АТУ-20 застосовується для збирання висушеного фрезерного торфу, його навантаження в бункер та транспортування.

Штабелуюча машина Амкодор 30 здійснює перевалку торфу в штабелі з навалів та для переміщення штабелів фрезерного торфу з метою їх охолодження. Робочий процес штабелювання здійснюється як при прямому, так і при зворотньому русі спецтехніки вздовж каравану.

Амкодор 2904рубильна машина виконує рубку круглого лісу, деревини, інших лісоматеріалів на тріску. Рухомий обертовий тріскопривод дає можливість вивантажувати тріску на землю або в кузови, що знаходяться з будь-якої сторони від машини.

Вся продукція, представлена в МАЗ-МТЗ сервіс Україна, відрізняється надійністю та витривалістю. Пояснюється це використанням високоякісних двигунів, гідравліки та інших комплектуючих.

Компанія МАЗ-МТЗ сервіс УКРАЇНА – це чудовий помічник у виборі необхідної Вам спецтехніки, навісного обладнання та нових оригінальних запчастин. Машини, робочі органи для спецтехніки, придбані Вами, мають гарантію від виробника та постачаються у встановлені терміни по всій Україні.

Наявність власної ремонтної бази, кваліфікованих майстрів дає нам можливість запропонувати Вам якісні послуги з ТО, гарантійного обслуговування та ремонту спецтехніки.