Menu
Корзина

Маска для обличчя захисна 3-х шарова ДК (10 шт)

Маска для обличчя захисна 3-х шарова ДК (10 шт)
Маска для обличчя захисна 3-х шарова ДК (10 шт)

Маска захисна 3-х шарова для обличчя одноразова Дорожня Карта комплект з 10 шт

Маска нестерильна синього кольору з нетканого матеріалу має три шари.

Маска для обличчя забезпечує захист від різних можливих патогенних мікробів, мікроорганізмів, вірусів, бактерій, забруднюючих речовин з повітря.

Маска защитная 3-х слойная для лица одноразовая Дорожная Карта

Матеріал маски SMS - тришаровий нетканий матеріал. SMS складається на 100% з поліпропіленових волокон: між двома шарами спанбонду (S) знаходиться прошарок з мелтблаун (M). Присутність мельтблаунда - відмінна риса матеріалу SMS. Композитні матеріали на основі SMS захищені від проникнення біологічно активних рідин, жирів і хімічних речовин завдяки високим абсорбуючим властивостям, якими володіє матеріал SMS. Матеріал SMS призначений для виробництва одноразового медичного одягу і фільтруючих елементів для захисних масок. За рахунок прошарку з мельтблаун SMS в 10 разів перевершує спанбонд по бактерідіцним властивостями! SMS - потрійний захист медичного персоналу.

Продається упаковкою 10 штук.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: dk-4092 3ш
71.46грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.