Будь-який з екскаваторів-навантажувачів білоруського холдингу Амкодор, завдяки застосуванню інноваційних технологій, якісних матеріалів відрізняється високою продуктивністю, витривалістю, надійністю та економічністю.

Гусеничні та колісні екскаватори-навантажувачі Амкодор мають як фронтальне, так і заднє навісне обладнання, що збільшує спектр робіт, які може виконувати потужний агрегат.

Спецтехніка Амкодор має великий діапазон застосування та використовується в будівництві, комунальному та сільському господарстві:

✅при роботах на ґрунтах I-IV категорій;

✅при завантаженні/розвантаженні сипучих та дрібнокускових матеріалів, а також їх транспортуванні;

✅для розчистки територій.

До переваг екскаваторів-навантажувачів Амкодор, які Ви можете купити в МАЗ-МТЗ сервіс УКРАЇНА, відносять наступні моменти:

  • керування обладнанням досить просте і зрозуміле навіть не зовсім досвідченому оператору, що унеможливлює виникнення складних ситуацій;
  • якісна робота гідравліки, а також екскаваторного навісного обладнання та гідророзподільника розвантажувального обладнання гарантує точну роботу агрегату;
  • незважаючи на невеликі розміри спецтехніки, його вантажопідйомність може досягати 2,1 тони;
  • хороші показники маневреності дають змогу експлуатувати агрегат навіть у дуже обмежених умовах;
  • швидкість машини сягає 40 км/год;
  • економна витрата палива.

В компанії МАЗ-МТЗ сервіс Україна представлений великий асортимент екскаваторів-навантажувачів холдингу Амкодор.

Найпопулярнішою є серія навантажувачів Амкодор 702Е. Спецтехніка випускається на базі шасі Беларус-92П.

Амкодор 702 ЕА може експлуатуватися в різних кліматичних умовах у широкому діапазоні температурних режимів. Екскаваторна техніка компактних розмірів має вісь копання, що зміщується.

Амкодор 702 ЕА-01 оснащується фронтальним вантажним обладнанням з механічним швидкозмінним адаптером, яке дає можливість швидко проводити заміну робочих органів та основний або двощелепний ківш.

Амкодор 702 ЕВ оснащений незнімним фронтальним бульдозерним обладнанням із неповоротним відвалом.

Амкодор 702 ЕВ-02 має фронтальне бульдозерне обладнання з поворотним відвалом, поворот та фіксація у поверненому положенні якого здійснюється гідравлічним способом.

Амкодор 702 ЕВМ-01 обладнаний екскаваторним ковшем з поперечним механічним пересуванням та фронтальним відвалом з гідравлічним поворотом.

Амкодор 702ЕМ-03 оснащується фронтальним вантажним обладнанням з двощелепним ковшем та екскаваторним обладнанням, що має гідравлічне поперечне переміщення.

Ще одна спецмашина, яка може працювати в режимі як навантажувача, так і екскаватора – Амкодор 732. На машині встановлено провідні мости та ГМП компанії Саrraro (Італія), надійний та невибагливий дизель Д-245S2, гідросистема з насосом виробництва Parker. Основний ківш спереду та заднє обладнання типу зворотна лопата дозволяють проводити широкий спектр якісних робіт: вантажно-розвантажувальні роботи та транспортування на невеликі відстані сипучих та дрібнокускових матеріалів; копання траншей, котлованів та ям на ґрунтах I-IV категорій з завантаженням у транспортні засоби чи відвал.

На всі моделі, представлені в компанії МАЗ-МТЗ сервіс Україна діє гарантія від виробника. Постачання спецтехніки здійснюються в встановлений термін. Наша компанія також надає послуги з ТО, ремонту, кваліфікований супровід досвідчених майстрів.