Menu
Корзина

Ареометр для електроліту Armer ARM-24140

Ареометр для електроліту Armer ARM-24140
Ареометр для електроліту Armer ARM-24140

Ареометр для виміру щільності електроліту в АКБ 6В, 12В та 24В Armer ARM-24140

Ареометр Armer ARM-24140 – вимірювальний прилад, призначений для вимірювання щільності та ступеня заряду акумуляторної рідини в батареях 6В, 12В та 24В. Своєчасний контроль якості рідини дозволяє продовжити робочий цикл акумуляторної батареї, запобігти швидкому розрядженню АКБ.

ARM-24140 відкалібрований виключно під електроліт, має збільшену розмітку шкали вимірювань для чіткіших і точніших результатів. Резервуар для забору електроліту виготовлений із міцного матеріалу, який під впливом ультрафіолету та електроліту не змінює свої характеристики протягом тривалого часу. Гумова груша для всмоктування рідини та пропускний накінечник щільно надягаються на резервуар, при тривалому зберіганні вони не втрачають свою форму, не тріскаються, не розсихаються. Добра герметичність унеможливлює попадання повітря при тестуванні рідини.

Для проведення вимірювань достатньо опустити накінечник в акумуляторний резервуар та за допомогою груші накачати електроліт в ареометр. Шкала з відмітками на корпусі відобразить результати вимірів.

Armer ARM-24140 відрізняється компактністю та малою вагою, тому його зручно зберігати у ящику для інструментів. Простота конструкції та експлуатації дозволяють швидко та легко проводити вимірювання.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: ARM-24140
157.26грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.