Menu
Корзина

Дриль-шуруповерт мережевий DWT BM-280 T

Дриль-шуруповерт мережевий DWT BM-280 T
Дриль-шуруповерт мережевий DWT BM-280 T
Дриль-шуруповерт мережевий DWT BM-280 T
Дриль-шуруповерт мережевий DWT BM-280 T
Дриль-шуруповерт мережевий DWT BM-280 T
Дриль-шуруповерт мережевий DWT BM-280 T
Дриль-шуруповерт мережевий DWT BM-280 T
Дриль-шуруповерт мережевий DWT BM-280 T
Дриль-шуруповерт мережевий DWT BM-280 T

Мережевий дриль-шуруповерт DWT BM-280 T - опис, характеристики

DWT BM-280 T - мережевий дриль-шуруповерт, напів-професійного класу (Semi-Pro), з двоступінчастим редуктором, системою електронного контролю швидкості, реверсом, 18 + 1 режимами обмеження крутного моменту, а також автоматичним блокуванням шпинделя.

Дриль призначений для свердління отворів невеликого діаметру в деревині (до 20 мм), металі (до 10 мм) і інших матеріалів, а також об'ємні монтажно-демонтажні роботи з різним типом кріплення. Застосування додаткового оснащення, істотно розширює сферу застосування шуруповерта.

Двигун і редуктор DWT BM-280 T

Високотехнологічний електродвигун поєднує в собі достатній запас потужності (номінальна потужність 280 Вт) для ефективної експлуатації в жорстких умовах і невеликі розміри і вагу. Двигун відрізняється високою надійністю, ротор ретельно збалансований, обмотка має жаростойкое лакове покриття, високошвидкісні підшипники мають щільну посадку в корпусі, що запобігають провертання. Продуктивна крильчатка і технічно продумане розташування і профіль вентиляційних отворів, забезпечують ефективне охолодження при тривалих роботах на високих навантаженнях.

Два ступені редуктора, забезпечують вибір оптимального режиму співвідношення крутного моменту до частоти обертання, як в режимі швидкісного свердління невеликих отворів, так і при високих навантаженнях на малих обертах. Редуктор зібраний на металевих зносостійких шестернях і сателітах, планетарна шестерня виконана з високоміцного пластика. Для забезпечення швидкої і зручної заміни оснащення в патроні, при зупинці двигуна, автоматично блокується обертання шпинделя, надійно зафіксувавши положення патрона.

Шуруповерт розвиває значні 22 Нм крутного моменту і до 1400 оборотів в хвилину на холостому ходу. Висока якість матеріалів і виробництва, дозволило досягти мінімального рівня вібрації в 0.55 м /с2, А також низького рівня шумовипромінювання: звуковий тиск 66 dB (А), акустична потужність 77 dB (А).

Конструкційні особливості DWT BM-280 T

Корпус дрилі-шуруповерта, виготовлений з високоякісного удароміцного пластика, рівень збірки, виключає люфти, нестикованія, зазори і інші дефекти. Конструкція жорстка і міцна, дизайн ергономічно продуманий, центральне розташування рукоятки, дозволило збалансувати інструмент, істотно знизивши стомлюваність оператора при тривалих роботах. Область хвата на рукоятці, оснащена гумовими вставками, що запобігають випадкове випадіння з рук.

КУРОК - управляє електронною системою контролю частоти обертання, дозволяє плавний вибір оборотів силою натискання.

ФУНКЦІЯ РЕВЕРСУ - дозволяє змінювати напрямок обертання шпинделя, перемикач «ползункового» типу, інтегрований в корпус, запобігаючи випадкове обламування.

ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЬ РЕЖИМІВ РОБІТ - дозволяє встановити режим пріоритету швидкості обертання і крутного моменту. режимLOW (0-350 об /хв) - розраховане на свердління отворів великих діаметрів і закручування шурупів, а режимHI (0-1400 об /хв) - для швидкісного свердління отворів малого діаметра.

ДИСК ВИБОРУ РЕЖИМУ ЗУСИЛЛЯ - 18 режимів обмеження крутного моменту (0.8-22 Нм) + режим свердління, дозволяє підібрати оптимальне зусилля, своєчасно зупинивши обертання патрона.

ПАТРОН - дриль-шуруповерт, оснащений швидкозажимним типом кулачкового патрона з настановної різьбленням 3.8 "x24 UNF. Патрон має дві пластикові муфти для надійної фіксації оснастки, а функція автоблокування шпинделя, дозволяє проводити заміну однією рукою, а також доворачивать кріплення в ручному режимі. Діапазон затиску від 0.8 до 10мм, дозволяє використовувати застосовувані свердла і різноманітні насадки.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: 11146
0.00грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.