Menu
Корзина

Гальмівна рідина ВАМП БСК 1 л/0.95 кг

Гальмівна рідина ВАМП БСК 1 л/0.95 кг
Гальмівна рідина ВАМП БСК 1 л/0.95 кг

Рідина гальмівна старого зразка БСК (вир-во ВАМП) п/е каністра 1 л

Гальмівна рідина ВАМП БСК застосовується в гідравлічній системі приводу гальм застарілих моделей вантажних і легкових автомобілів з барабанними гальмами. Несумісна з синтетичними гальмівними рідинами. Підходить для цілорічного використання.

Гальмівна рідина володіє відмінними характеристиками та гарантує стабільність роботи гальм в будь-яких кліматичних умовах і при будь-яких стилях водіння, включаючи міський цикл з частими зупинками і пересування по трасі з інтенсивним гальмуванням. Змащувальні властивості гарантують стабільну роботу всіх рухомих вузлів і запобігають їх заклинювання, а також захищають гумові прокладки та ущільнювачі від передчасного зсихання і розтріскування.

Висока точка кипіння (не нижче 115°С) і стійкість до випаровування перешкоджає утворенню парових пробок навіть в умовах літньої спеки, а здатність підтримувати плинність при негативних температурах дозволяє використовувати рідину в зимовий період.

Випадіння кристалів в умовах зберігання рідини при температурі навколишнього середовища нижче -20ºС не свідчить про втрату її якості. Після розморожування і витримки протягом 24 годин при температурі +20ºС рідина повністю відновлює свої властивості.

Гальмівна рідина має хороші мастильні та захисні властивості, не агресивна до лакофарбового покриття.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Товару немає, поставок не буде
  • Артикул: ВАМП БСК 1л
0.00грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.