Menu
Корзина

Антифриз Тосол FrostTerm АМ-40 5 кг

Антифриз Тосол FrostTerm АМ-40 5 кг
Антифриз Тосол FrostTerm АМ-40 5 кг

Охолоджуюча рідина FrostTerm Тосол Premium АМ-40 5 кг

Антифриз FrostTerm ТОСОЛ АМ-40 – це готова до застосування низькозамерзаюча технічна рідина з відмінними експлуатаційними характеристиками та температурою кристалізації -40˚С.

Охолоджуюча рідина FROSTTERM TOСОЛ AМ-40 призначена для використання в замкнутих системах охолодження всіх типів двигунів внутрішнього згоряння легкових та вантажних автомобілів, що працюють при температурі навколишнього середовища не нижче -40˚С. Може застосовуватися як робоча рідина в різних теплообмінних і системах терморегулювання.

Базовим компонентом охолоджуючої рідини є етиленгліколь. Тосол містить також антикорозійні, протипінні та стабілізуючі компоненти.

FrostTerm TOСОЛ Premium AМ-40 забезпечують ефективне охолодження деталей двигуна, захист двигуна та деталей системи охолодження від корозії та утворення накипу, відсутність впливу на ущільнювальні гумові матеріали та деталі із пластмас.

Специфікації: ASTM D 3306; SAE J1034; ГОСТ 28084

Допуски: АВТОВАЗ, УАЗ, ЗАЗ, ПАЗ, Камаз, Краз, МАЗ.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: 12190
282.42грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.