Menu
Корзина

Розморожувач скла AXXIS DE-ICER ax-733 650 мл

Розморожувач скла AXXIS DE-ICER ax-733 650 мл
Розморожувач скла AXXIS DE-ICER ax-733 650 мл
Розморожувач скла AXXIS DE-ICER ax-733 650 мл
Розморожувач скла AXXIS DE-ICER ax-733 650 мл
Розморожувач скла AXXIS DE-ICER ax-733 650 мл

Розморожувач скла, фар, дзеркал DE-ICER AXXIS ax-733 650 мл

Розморожувач ефективно і в короткий час забезпечує відтавання та видалення льоду з поверхні лобового, заднього та бокового скла, для розморожування фар, дзеркал, замків, дверей автомобіля, кришки багажника, щіток склоочисника. Засіб має високу швидкість дії і якісно видаляє навіть щільний шар криги.

Засіб забезпечує ідеальну прозорість скла, не залишає плям, смуг або голограм після очищення для безперешкодного огляду та комфортного керування автомобілем. При використанні розморожувача AXXIS зменшується можливість утворення на склі подряпин під час видалення снігу та льоду "двірниками" та скребком.

AXXIS DE-ICER ax-733 виробляється без додавання агресивних інгредієнтів та розчинників, завдяки чому є повністю безпечним для гумових ущільнювачів, лакофарбового покриття та деталей із пластмас.

Підходить для використання за дуже низьких температур, а також для використання в побуті – для усунення льоду з вікон або вітрин.

Спосіб застосування розморожуючою рідини AXXIS DE-ICER ax-733

За допомогою щітки видаліть пухкий сніг із скла, дзеркал та щіток склочистителів. Нанесіть рідину за допомогою спрею на замерзлі поверхні з відстані 15-20 см. Після нанесення на шар льоду розморожувач вступає з ним в реакцію і розм'якшує його. Дайте засобу вбратися в лід протягом 15-30 секунд. Якщо двірники відтанули, з їх допомогою вилучіть лід, що підтанув, якщо кірка льоду товстіша і не розчинилася з першого разу, нанесіть засіб повторно і знову зачекайте, якщо лід зовсім товстий, допоможіть засобу за допомогою спеціального скребка для льоду. М'якою тканиною видаліть склад розпорошений на лакофарбове покриття автомобіля.

Перш ніж купити в Запоріжжі, Україні потрібну запчастину, уточнюйте наявність, ціну, можливу заміну (аналог) та умови доставки Розморожувача скла AXXIS DE-ICER ax-733 650 мл за телефонами, що вказані на сайті або через форму зворотнього зв'язку.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: ax-733
119.28грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.