Menu
Корзина

Олива моторна FrostTerm М-10ДМ 200 л (180 кг)

Олива моторна FrostTerm М-10ДМ 200 л (180 кг)
Олива моторна FrostTerm М-10ДМ 200 л (180 кг)

Моторна олива мінеральна FrostTerm М-10ДМ 200 л/180 кг

Моторна олива FrostTerm М-10ДМ є універсальним нафтопродуктом, має малу зольність і відрізняється гарною якістю. До складу FROSTTERM М-10ДМ входять дистиляти, залишкові елементи з нафти з сірчастими компонентами, добавки, які відповідають за антизносні та антикорозійні властивості.

Особливості застосування FrostTerm М-10ДМ

Олива FROSTTERM М-10ДМ використовується для різних цілей:

  • в літній сезон оливу заливають в високофорсовані двигуни (не в коробку перемикання передач), що функціонують на бензиновому/дизельному паливі;
  • в зимовий сезон олива застосовується в середньофорсованих моторах, встановлених в тракторах Т-25, вантажівках;
  • незалежно від пори року, М-10ДМ використовують для двигунів вантажних і легкових авто зі збільшеним терміном пробігу до 18 тис. км. без заміни оливи.

Будучи малозольним нафтопродуктом, олива не утворює нагарні відкладення при високих температурах. Технічні характеристики оливи М-10ДМ відповідають категорії SF/CD, за світовими стандартами та ГОСТ 8581-78 - до категорії SAE 30.

Мінеральна моторна олива FROSTTERM М-10ДМ застосовується в зимовий і літній період. Використовується для експлуатації в високофорсованих дизелях з турбонаддувом, що працюють у важких умовах. Також застосовується для дизелів без наддуву зі значно збільшеним пробігом між замінами масла. Успішно використовується у важкій і спецтехніки, наприклад, кар'єрні великовантажні самоскиди, промисловий транспорт, трактори великої потужності з двигунами водяного або повітряного охолодження, екскаватори, бульдозери, автонавантажувачи, трубоукладачи.

Діапазон робочих температур від -5ºС до +30ºС.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: М-10ДМ Frostterm 180кг
12077.22грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.