Menu
Корзина

Герметик системи охолодження Stop-Leak Axxis VSB-058 360 мл

Герметик системи охолодження Stop-Leak Axxis VSB-058 360 мл
Герметик системи охолодження Stop-Leak Axxis VSB-058 360 мл

Герметик радіатора системи охолодження Axxis Stop Leak VSB-058 350 мл

Високоактивний рідкий герметик Axxis Stop Leak VSB-058 призначений для швидкого усунення протікання в радіаторах будь-яких систем охолодження, зроблених з кольорових металів, алюмінію, заліза, коли повноцінний ремонт не можливий. Також для герметизації прокладок головок блоків циліндрів, радіаторів, блоків циліндрів, систем опалення, які працюють на будь-яких типах антифризів або тосолів. Здатний зупиняти течі в радіаторі, патрубках, ущільнювачах та прокладках.

Герметик містить спеціальні інгібітори корозії, які перешкоджають появі іржі та ізолюють раніше уражені ділянки, не допускаючи появи наскрізної корозії, завдяки чому рекомендується як профілактичний засіб.

Axxis Stop Leak VSB-058 додається як у бачок, так і безпосередньо в радіатор - змішується з охолоджуючою рідиною і циркулює з нею по системі, самостійно виявляє місце течі та полімеризується в ньому, зупиняючи протікання.

Завдяки високій концентрації одного флакона засобу буде достатньо для ремонту системи охолодження вантажного автомобіля. Швидко діє - здатний усувати течі протягом декількох хвилин.

Герметик підтримує еластичність ущільнювачів, прокладок та патрубків, перешкоджаючи їх розтріскуванню.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: VSB-058
120.24грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.