Menu
Корзина

Герметик блоку циліндрів ABRO SS822 240 гр

Герметик блоку циліндрів ABRO SS822 240 гр
Герметик блоку циліндрів ABRO SS822 240 гр

Герметик блоку циліндрів (супер ущільнювач) ABRO SS822 240 гр - опис, характеристики, актуальна ціна на сайті

Герметик ABRO SS822 призначений для швидкого та нескладного ремонту головки або блоку циліндрів, на яких з'явилася тріщина чи отвір. Його також можна використовувати для холодного заварювання тріщин та отворів у радіаторі, водяній помпі, заглушці (пробці), прокладці головки.

Герметик блоку циліндрів ABRO SS-822 застосовується на бензинових та дизельних двигунах з турбонаддувом та без, а також на двигунах, що працюють на зрідженому газі..

Герметик SS-822 формує надміцний захист, стійкий до високих температур, вібрації та тиску. Усуває необхідність проведення дорогого капітального ремонту двигуна, що потребує великих витрат часу.

Герметизує з'єднання блоку циліндрів, радіатора, прокладок головки блоку циліндрів, пробки для зливу антифризу.

Застосування герметику ABRO SS-822

  1. Злийте охолоджуючу рідину і залийте воду. Двигун повинен працювати на холостому ходу, доки не прогріється до робочої температури.
  2. Ретельно збовтайте герметик ABRO і залийте його в радіатор.
  3. Закрийте кришку радіатора і дайте двигуну попрацювати на холостому ходу протягом 15 хвилин або доти, доки не припиниться протікання.
  4. Злийте воду з герметиком з системи охолодження і залийте тосол або антифриз до необхідного рівня.
  5. Ніколи не заливайте в радіатор при низькому рівню води.

Запобіжні засоби та зберігання ABRO SS-822

Містить силікат натрію (рідке скло). У разі ковтання зверніться до лікаря! Випийте велику кількість води. Не викликайте блювання. У разі попадання в очі – промийте водою. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: SS-822
546.84грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.