Menu
Корзина

Антифриз Yellow G12 Сoolant AXXIS жовтий 5 кг

Антифриз Yellow G12 Сoolant AXXIS жовтий 5 кг
Антифриз Yellow G12 Сoolant AXXIS жовтий 5 кг

Антифриз Yellow G12 Сoolant AXXIS жовтий каністра 5 кг

Антифриз Yellow G12 Сoolant підходить для сучасних двигунів різних транспортних засобів. Завдяки наявності функціональних добавок перешкоджає корозії і іншим відкладеням. Призначений для всіх сучасних двигунів, що піддаються високому навантаженню, особливо алюмінієвих. Охолоджуюча рідина стійка до низьких температур, кристаліується при -30 градусах.

Антифриз Yellow G12 Сoolant виготовлений з етиленгліколю вищого сорту і імпортного пакету функціональних присадок. Термін служби 5 років. Змішується з будь-якими антифризами, що не містять нітрити, аміни, фосфати.

Антифриз Yellow G12 Сoolant забезпечує прекрасний захист системи охолодження від замерзання, корозії і перегріву, ефективно захищає від утворення відкладень. Готовий до використання при температурі навколишнього середовища не нижче мінус тридцяти градусів.

Застосування антифризу Yellow G12 Сoolant дозволить підвищити робочі показники двигуна і продовжити термін експлуатації компонентів системи охолодження.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: 48021029828
301.80грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.