Menu
Корзина

Автохімія, технічна рідина та мастила

Автохімія, технічна рідина та мастила

Автохімія, технічні рідини, автокосметика купити в Запоріжжі, Україні за доступною ціною

Автомобілі, спецтехніка потребують використання різних засобів, які продовжують якісну експлуатацію транспортних засобів.

В даному каталозі нашого інтернет магазину Ви знайдете великий асортимент автохімії, автокосметики, технічних рідин для автомобілів, серед яких:

  • засоби для салону: поліролі, очисники пластику, оббивки, які спрямовані на поліпшення зовнішнього вигляду покриттів автосалону, вони допомагають ефективно і за короткий проміжок часу очистити салон автомобіля від різного роду забруднень, видаляють мікротріщини, дрібні подряпини, вирівнюють колір, надають блиск;
  • хімія для догляду за двигуном, радіаторами, карбюраторами видаляє жир, інші забруднення, не завдаючи при цьому шкоди елементам і деталям;
  • антигель дизельний - присадка для поліпшення низькотемпературних властивостей всіх видів дизельного палива;
  • рідини для омивання автоскла зимові та літні якісно очищають скло, не залишаючи на них розводів, а також утворюють захисну плівку;
  • автошампуні, шампуні-очисники, шампуні-концентрати мають спеціальний склад, допомагають прибрати бруд і забезпечують короткочасний захист від впливу зовнішнього середовища на покриття, відмінно підходять для очищення проблемних місць від плям від комах або налиплу смолу;
  • відновники, акрилові спреї-фарби - відновлюють лакофарбове покриття, швидко зафарбовують сколи й подряпини на машині, а також надають первісний вигляд ЛКП;
  • присадки поліпшують властивості палива, масел і інших рідин;
  • охолоджуючі рідини - служать для охолодження мотора і діляться на тосоли і антифризи;
  • засоби проти корозії - захищають не тільки кузов, а й інші деталі транспорту від іржі;
  • гальмівні рідини - є невід'ємним засобом роботи гальмівної системи;
  • герметики автомобільні для ремонту автоскла, відновлення прокладок, усунення течі, мікротріщин різних деталей і систем;
  • пасти для миття рук;
  • розморожувачі замків;
  • фіксатори різьби для фіксації різьбових і фланцевих з'єднань;
  • очисники і промивки - очищають вузли транспортних засобів і запобігають поломкам.

Вибираючи хімію, косметику та технічні рідини для автомобіля, спецтехніки, обов'язково вивчіть технічні характеристики і призначення конкретних засобів. Ми, в свою чергу, підібрали автомобільні засоби від перевірених надійних виробників, таких як XADO, MPM Oil, Mannol, GNL, Hi-Gear, Abro, AXXIS, FrostTerm, Plazma, Neste, Felix, Liqui Moly, Done Deal, Аляsка, Хімрезерв , HighWay, Yuko, Molykote, Bosh, Febi Bilstein.

Expand
Collapse
Brand: Mobihel Артикул: 12087
Фарба (автоемаль) 2К акрилова 201 Біла Mobihel (Мобіхел) 0.8 кг в комплекті з затверджувачем PLUS 0,14 кгФарба автомобільна 2К акрилова 201 Біла Mobihel (Мобіхел) двокомпонентна виготовлена на основі акрилових смол, високоякісних пігментів і додаткових добавок для стійкості до атмосферних умов. ..
355.44грн.
Brand: Mobihel Артикул: 12088
Фарба автомобільна 2К акрилова 225 жовта Mobihel двокомпонентна 1 лФарба 2К акрилова 225 Жовта Мобихел двокомпонентна виготовлена на основі акрилових смол і стійких пігментів.MOBIHEL 2K акрилова aвтоемаль застосовується для повного і локального ремонту легкових автoмoбілів, обробного фарбува..
701.76грн.
Brand: Mobihel Артикул: 12085
Фарба (автоемаль) 2К акрилова 303 Хакі Mobihel (Мобіхел) 0.8 кг в комплекті з затверджувачем PLUS 0,14 кгФарба автомобільна 2К акрилова 303 Хакі Mobihel (Мобіхел) двокомпонентна виготовлена на основі акрилових смол, високоякісних пігментів і додаткових добавок для стійкості до атмосферних умов. ..
324.06грн.
Brand: MPM Oil Артикул: 9357
Аерозоль для ослаблення металевих частин, що заклинили MPM Aerosol Penetrating OilПроникаюча рідина. Володіє сильною проникаючою здатністю крізь/під шар іржі. Підходить для болтів, гайок, а також для з'єднань труб і арматури, петель, замків, ланцюгів, інших з'єднань і частин, які стикаються. Усу..
272.76грн.
Brand: MPM Oil Артикул: 10090
Універсальне мастило для захисту від корозії MPM Aerosol Universal White GreaseMPM Universal White Grease може бути використано в промисловості, авто- і суднобудуванні. Призначена для механізмів, які труться.Універсальне аерозольне мастило на основі мінеральних олив і органічних розчинників ..
333.30грн.
Brand: MPM Oil Артикул: 9358
MPM Contact Spray AerosolАерозольне мастило для контактів на основі мінеральних олив. Очищає і захищає електричні контакти від корозії і вологи. MPM Contact Spray розроблений для захисту всіх електричних контактів, зокрема кабелів, пробок, з'єднань і запобіжників. ..
93.42грн.
Артикул: 39
Акрилова аерозольна фарба Bosny 400 мл (300 г) Чорний глянцевий (39)Швидковисихаюча спрей-фарба BOSNY 39 Black застосовується для зовнішніх і внутрішніх робіт для фарбування автомобілів, мотоциклів, меблів, кухонного начиння, інструментів і т.п. Атмосферостійка акрилова фарба запобігає окисленню..
79.68грн.
Brand: AXXIS Артикул: axx-398
Активна піна AXXIS MOTOR Compartment AXX-398 для безконтактної мийки двигуна каністра 5 лАвтошампунь-концентрат AXXIS MOTOR Compartment - очищувач помірної концентрації для видалення бруду в підкапотному просторі автомобілів. Ефективно видаляє плями нафтопродуктів, дорожнього пилу та іншого бруд..
810.12грн.
Brand: AXXIS Артикул: axx-395
Автошампунь-концентрат активна піна для безконтактної мийки AXXIS Professional Foam for Trucks axx-395 каністра 5 лАктивна піна AXXIS Professional Foam for Trucks - висококонцентрований засіб для безконтактної мийки автомобілів, спецтехніки, вантажних і комерційних автомобілів. Засіб спеціально ..
589.62грн.
Brand: XADO Артикул: ХА 41102
Антигель дизельного палива XADO ANTIGEL+ XA 41102 1 л на 1000 л -47°С - опис, характеристики, актуальна ціна на сайтіXADO ANTIGEL+ XA 41102 - комплексний універсальний антигель призначений для покращення низькотемпературних властивостей палива для всіх типів паливних систем дизельних двигунів. ..
562.50грн.
Brand: XADO Артикул: XA 40902
Дизельний антигель Xado XA 40902 0.1 лКомплексний високоефективний засіб для поліпшення низькотемпературних властивостей всіх видів дизельного палива.Антигель XADO перевершує по ефективності дії кращих препаратів провідних виробників засобів автохімії та спеціальні композиції присадок до диз..
60.00грн.
Показано з 1 по 12 із 248 (21 сторінок)
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.