Menu
Корзина

Холодне зварювання ABRO Masters AM-220 чорне 57 г

Холодне зварювання ABRO Masters AM-220 чорне 57 г
Холодне зварювання ABRO Masters AM-220 чорне 57 г

Зварювання холодне чорне ABRO Masters AM-220 57 гр

Холодне зварювання ABRO Masters AM-220 являє собою епоксидний клей-шпаклівку зі зміцнюючою добавкою у вигляді сталевого порошку. У складі також присутні легуючі добавки, завдяки чому зварювання має еластичну консистенцію.

Призначене зварювання для роботи з металом, деревом, керамікою, склом і пластиком. Засіб призначений для широкого кола використання, як в автомобілях, так і в побуті. Вона надійно з'єднує деталі та бореться з тріщинами.

Зварювання Abro Masters стійке до агресивних речовин. При температурі до +260°С не змінює своїх властивостей і якостей. Безвідходне та просте в застосуванні.

Холодне зварювання Abro Masters AM-220 після нанесення в процесі застигання збільшується в об'ємі і виникає ефект пробки. Таким чином, можливий ремонт при витіканні рідини з пошкодженого агрегату або навіть під водою, тому універсальне холодне зварювання ABRO незамінне при ремонті будь-якої сантехніки, лагодження катерів і яхт. Такі властивості холодного зварювання роблять її універсальною. Після повного застигання зварювання, воно піддається обробці, шліфовці, свердлінню, нарізанню різьби, а також фарбуванню. Ви легко відновите відламану або втрачену деталь, виліпивши її руками.

Холодна зварка ABRO застосовується для ремонту, відновлення та виготовлення величезного кола виробів:

В автомобілі холодне зварювання оптимальне для бензобаків, радіаторів, глушників, корпусів акумуляторів, піддонів картера, головок блоку циліндрів, корпусних і кузовних деталей. У побуті нерідко потрібно холодне зварювання меблів, сантехніки, труб гарячої та холодної води, акваріумів, інструментів, скла і дзеркал, садового інвентарю та багато іншого.

Переваги ABRO Masters AM-220

  • простота використання
  • доступність
  • недорога ціна
  • універсальність

Спосіб застосування холодного зварювання

  1. Перед використанням необхідно очистити і знежирити поверхню, що обробляється. Для максимального результату та кращої адгезії можна додати поверхні шорсткість.
  2. Візьміть потрібний об'єм зварювання, зробивши розріз строго перпендикулярно. Змочивши руки водою, перемішайте холодне зварювання до однорідної консистенції (воно повинно нагрітися).
  3. Нанесіть холодне зварювання на поверхню, надавши йому необхідну форму. При застосуванні під водою, притисніть холодне зварювання до поверхні і тримайте, поки воно не приклеїться.
  4. Процес повного застигання холодного зварювання триває від 1 до 24 годин, в залежності від товщини, температури та ін.
  5. Після застосування вимийте руки з милом.

При попаданні в очі ретельно промийте водою. Якщо роздратування не проходить - зверніться до лікаря. Берегти від дітей!

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: AM-220
117.18грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.