Menu
Корзина

Вогнегасник вуглекислотний ОУ-2, ВВК-1,4

Вогнегасник вуглекислотний ОУ-2, ВВК-1,4
Вогнегасник вуглекислотний ОУ-2, ВВК-1,4
Вогнегасник вуглекислотний ОУ-2, ВВК-1,4
Вогнегасник вуглекислотний ОУ-2, ВВК-1,4
Вогнегасник вуглекислотний ОУ-2, ВВК-1,4

Вуглекислотний вогнегасник ВВК-1,4 (ОУ-2)

Вогнегасник вуглекислотний ВВК-1,4 (ОУ-2) - легкий та зручний засіб ліквідації осередків загоряння або задимлення. Цією моделлю без зусиль можуть скористатися люди без відповідної кваліфікації та навичок, жінки та особи похилого віку. Конструкційно вогнегасник складається з металевого балона червоного кольору, запірно-пускового механізму з запобіжником і розтруба.

Технічні характеристики вогнегасника ВВК-1,4 (ОУ-2)

Вогнегасник ВВК-1,4 (ОУ-2) володіє наступними технічними параметрами:

  • вогнегасна речовина - діоксид вуглецю;
  • вага повністю спорядженого вогнегасника - 6,5 кілограмів;
  • вага вогнегасної речовини - 1,4 кілограма;
  • максимальний внутрішній тиск - 15,0 мПа або 150 бар;
  • габаритні розміри - 455х115 мм;
  • обсяг корпусу - 2,0 літра;
  • діапазон робочих температур - від -20 до + 50°C.

Сфера застосування

Вуглекислотні вогнегасники ВВК-1,4 (ОУ-2) застосовуються для гасіння вогнищ загоряння та речовин, процес горіння яких не здійснюється без доступу кисню, пожеж на транспортних засобах, в тому числі електрифікованих, електроустановок, що знаходяться під напругою до 10000В. Всі ці надзвичайні ситуації повинні відповідати В, С і Е класу пожежогасіння.

Заборонено застосовувати вогнегасник у випадках загоряння металів, хімічних реактивів і їх з'єднань, процес горіння яких проходить без доступу кисню, а також тліючих матеріалів, таких як піроксилін, бавовна, стружки деревини та інше.

Модель ВВК-1,4 (ОУ-2) відноситься до класу переносних і застосовується для гасіння пожеж в приміщеннях площею до 5 м. кв. Якщо використання вогнегасника планується для кімнат більшою квадратури - кількість одиниць перераховується виходячи з метражу. Характер гасячого складу робить цю модель ідеальним рішенням для офісних будівель і споруд, приміщень з обчислювальною технікою і офісним обладнанням, складських будівель, музеїв, бібліотек і приміщень з товарно-матеріальними цінностями.

Як використовувати вуглекислотний вогнегасник?

Для гасіння осередків пожежі в будівлі, споруді або на транспорті за допомогою вуглекислотного вогнегасника ВВК-1,4 (ОУ-2) необхідно:

  1. Зняти з запірно-пускового механізму захисну пломбу.
  2. Направити сопло на місце задимлення або загоряння.
  3. Натиснути на скобу запірно-пускового механізму для подачі струменя вуглекислотного газу на полум'я.

Використання зрідженого вуглекислого газу в якості гасячої речовини ВВК-1,4 (ОУ-2) несе в собі додаткові ризики - виходячи з розтруба, газовий склад охолоджує його поверхню -65°С, що вимагає від користувача обережного поводження і використання захисних рукавичок. По завершенню гасіння пожежі приміщення потрібно провітрити, видаливши залишки газу. Довжина викиду струменя вуглекислотного вогнегасника ВВК-1,4 (ОУ-2) становить три і більше метра. Під час використання забороняється направляти струмінь на людей і наближати розтруб ближче, ніж на один метр до електроустановок та електроприладів під високою напругою.

Перезарядка вогнегасника ВВК-1,4 (ОУ-2)

Нормативний термін експлуатації вуглекислотного вогнегасника ВВК-1,4 (ОУ-2) становить десять років. Вогнегасник повинен пройти перезарядку в разі часткового або повного витрачання вогнегасного газу або в тому випадку, якщо регулярний технічний огляд виробу виявив критичні порушення.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: ОУ-2
946.62грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.