Menu
Корзина

Електронавантажувач вилочний АМКОДОР Е16-AS33-0001

Електронавантажувач вилочний АМКОДОР Е16-AS33-0001
Електронавантажувач вилочний АМКОДОР Е16-AS33-0001

Електронавантажувач вилочний Амкодор Е16-AS33-0001 - опис, характеристики, ціна

Електронавантажувач Амкодор Е16-AS33-0001 має живлення від акумуляторної батареї та призначений для навантаження, розвантаження та транспортування на невеликі відстані різних штучних і тарних вантажів на товарних базах, складах, заводських дворах, станціях залізниць, аеропортах, річкових і морських портах, а також в закритих приміщеннях.

Конструкція, технічні характеристики та габарити Амкодор Е16-AS33-0001

Універсальний чотирьохопорний навантажувач Амкодор Е16-AS33-0001 з вантажопідйомником типу "Дуплекс" має вантажопідйомність 1600 кг і висоту підйому вантажу 3300 мм.

Основним елементом електронавантажувача є шасі, що представляє собою зварену сталеву конструкцію. На шасі встановлено захисний каркас з органами управління. Крутний момент на ведучий міст передається від тягового електродвигуна через трьохступеневий редуктор.

Габарити і вагові характеристики

Висота вільного підйому вил (без зміни будівельної висоти) становить 70 мм. Кут нахилу вантажопідйомника вперед - 4º, назад - 7º. Швидкість підйому номінального вантажу - 0.13 м/с. Швидкість опускання вил з номінальним вантажем і без - 0.5 м/с.

  • довжина (включаючи спинку вил) - 2160 мм
  • ширина - 1000 мм
  • висота будівельна - 2200 мм
  • колія передніх коліс - 820 мм
  • колія задніх коліс - 770 мм
  • база - 1400 мм
  • споряджена маса без АКБ - 2135 кг
  • споряджена маса електронавантажувача - 3050 кг
  • повна маса електронавантажувача - 4650 кг

Ходова частина

Електромеханічна трансмісія представлена переднім ведучим мостом і заднім керованим з гидрооб'емним рульовим механізмом.

Максимальна швидкість руху навантажувача без вантажу становить 12 км/год.

Передні шини - 18х7-8, задні - 16х6-8.

Електросистема

Електрообладнання має двухпроводну схему з номінальною напругою 48 В.

Номінальна потужність електродвигуна ходу: постійного - 7.5 кВт, змінного - 7 кВт та 4.3х2 кВт.

Маса акумуляторної батареї становить 915 кг. Її номінальна ємність - 500 А·год

В електрообладнанні електронавантажувача використані імпульсні регулятори, що дозволяє здійснювати плавне енрування тяговим та насосним електродвигунами. Застосування імпульсних регуляторів робить можливим повне та ефективне витрачання енергії акумуляторної батареї і збільшує термін її експлуатації.

Гідросистема

Однонасосна система оснащена 2-х секційним гідророзподілювачем з механічним управлінням.

Гальмівна система

Робоче гальмування забезпечують гідравлічні колодкові гальма на провідному мосту.

Стоянкова (резервна) гальмівна система оснащена колодковим гальмом, яке поєднане з робочим і має механічне управління.

Кабіна електронавантажувача

Для забезпечення пересування та роботи електронавантажувача в кабіні розташовані органи керування, контролю та сигналізації.

У кабіні встановлено м'яке підресорене сидіння. Для більшого комфорту сидіння можна регулювати. Діапазон регулювання складає від 50 до 130 кг. Комфортність настройки визначається досвідченим шляхом під час експлуатації машини.

На кабіні опціонально можуть встановлюватися дзеркала.

ТО електронавантажувача Амкодор Е16-AS33-0001

Технічне обслуговування машини включає зарядку АКБ, операції по змащуванню, прибирання, чищення та миття, перевірку комплектності, надійності кріплення і стану складальних одиниць та їх регулювання.

Мастильні і кріпильні роботи виконують в обов'язковому порядку, а регулювальні роботи та усунення несправностей - за потребою. Несправності, виявлені в процесі експлуатації, слід усувати, не чекаючи чергового технічного обслуговування.

Операції, пов'язані з розбиранням агрегатів та технічне обслуговування гідросистеми повинні проводитися в закритому приміщенні в умовах, що виключають потрапляння в механізми і системи пилу та бруду.

Превентивне пофарбування електронавантажувача повинно бути в гарному стані. При порушенні превентивного пофарбування, його необхідно відновити.

Якісне кваліфіковане ТО та ремонт спецтехніки Амкодор Ви можете провести на базі нашої компанії "МАЗ-МТЗ сервіс Україна".

Де купити електронавантажувач вилочний Амкодор E16-AS33-0001 в Запоріжжі, Україні

Компанія "МАЗ-МТЗ сервіс Україна", яка є офциальним дилером білоруського холдингу Амкодор, надає Вам можливість замовити електронавантажувач вилочний Амкодор E16-AS33-0001 за доступною ціною. Поставка здійснюється в визначений термін по всій Україні. Надається гарантія від виробника.

Для замовлення, заповніть форму зворотного зв'язку або зателефонуйте за телефонами, які вказані на сайті.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: АМКОДОР Е16-AS33-0001
1003941.54грн.

Наявність, ціну уточнюйте (099) 211 39 99, (067) 619 85 43
В зв'язку з війною, ускладненням логістики та нестійкістю курсу валют, звертаємо вашу увагу на те, що ціни на сайті, а також наявність товарів можуть змінюватися. Сподіваємось на розуміння та просимо уточнювати вартість та наявність запчастин для спецтехніки.